Proje Döngü Yönetimi PCM ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı Eğitimi Tamamlandı

Yaşam Boyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğümüz tarafından Üniversitemiz Akademik, İdari personeli öğrencilerimizden oluşan 10 kişilik bir gruba “Proje Döngü Yönetimi (PCM) ve Mantıksal Çerçeve Yaklaşımı” eğitimi verildi.

24 saat olarak gerçekleştirilen eğitim, Prof. Dr. Kenan GÜLLÜ tarafından 30 Kasım, 7-14-21 Aralık 2021  tarihlerinde gerçekleşen eğitimin sonunda katılımcılara katılım belgesi verilmiştir.

KAZANIMLAR:
Bu eğitim programı katılımcıların eleştirel düşünme, problem çözme, araştırma yapma, analitik-kritik düşünme ve sorumluluk alma özelliklerini geliştirmelerine katkı sağlamıştır. Ayrıca bu eğitimle katılımcılar, Avrupa Birliği, Birleşmiş Milletler, TÜBİTAK, Kalkınma Ajansları vb. programlara proje hazırlayıp yürütebileceklerdir.

Son Güncelleme Tarihi : 04.01.2022 16:06 Okunma Sayısı : 952