Çocuk Teknoloji Kampı Ön Başvuru









Öğrencilerimizin  hem eğlenerek hem de güncel teknolojiyi öğrenerek verimli değerlendirebilmeleri amacıyla bu kamp düzenlenmektedir.
 
Robotik Kodlama Atölyesi
 
Teknoloji kampı üniversitemizin Eğitim Fakültesi Robotik Kodlama Atölyesinde gerçekleştirilecektir. Robotik kodlama ekipmanları, sanal gerçeklik gözlükleri, yüksek performanslı bilgisayarlar ve diğer çeşitli teknolojik teçhizatlarla donatılmış olan teknoloji atölyesi, öğrenciler için yeterli ve zengin bir öğrenme ve uygulama ortamı sunacaktır.
 
Uygulamalar
 
Kamp katılımcılar için güvenli bir ortam olan üniversite kampüsünde gerçekleştirilecektir. Kamp süresince robotik kodlama, sanal gerçeklik, dijital öykü, QR kod oryantiring etkinlikler yapılacaktır. Bu etkinliklerde her katılımcı arduino, pinoo robotik seti, sanal gözlük ve bir bilgisayar ile tek başına alanında uzman öğretim elemanlarımız ile çalışma imkânı bulabileceklerdir. Bu etkinliklerde öğrenciler hem teknolojiyi hem de eğlenerek bilimsel bilgileri öğreneceklerdir.
 
Rehber Öğrenciler
 
Öğrencilerin teknolojik araç-gereçlerle bire bir çalışabilmesi için yüksek lisans öğrencilerinden oluşan bir rehber grubu bulunmaktadır. Rehberler her öğrenciyle özel olarak ilgilenmekte ve kamp sürecinin en verimli şekilde geçmesini sağlayacaklardır.
 
Ücretsiz Olanaklar (Yemek, Ara Öğün, Katılım Belgesi, Çanta)
 
Kamp süresince 5 gün boyunca öğrencilere öğle yemekleri ve ara öğünler ücretsiz olarak karşılanacaktır. Kamp sonunda katılımcı öğrencilere üniversite onaylı katılım belgesi ve ücretsiz olarak sırt çantası verilecektir.
 
Pandemi Koşulları
Kamp süresince bütün katılımcıların maske takması ve dezenfektan kullanması sağlanacaktır.
 
Ayrıca her gün her öğrencinin ateş ölçümü yapılacaktır.

Eğitim Tarihi: 24-28 Ocak 2022 

Eğitim Süresi: 40 saat

Ücret: 1.500 TL 

Başvuru Formu için tıklayınız

Not: Yeterli sayıda başvuru sağlandığı taktirde yukarıda belirtilen tarihler arasında eğitimimiz gerçekleşecektir. Ayrıca,  öğrencilerimizin öğle yemekleri ve ara öğünleri de Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

İLETİŞİM BİLGİLERİ: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yaşamboyu Öğrenme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Tel: 0252 211 30 58   Fax: 0252 211 31 57 e-mail : aslisakal@mu.edu.tr web sitesi:  muyom.mu.edu.tr

Son Güncelleme Tarihi : 26.07.2022 09:29 Okunma Sayısı : 1502

Son Duyurular